phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:40
Воскова депіляція

 

Як хороші ніжки, які не потрібно прикривати довгим подолом сукні або ховати під капроновими колготками! Навіть невикорінні «натуралки» (такі дами, які вважають за краще природну рослинність) розуміють, що чоловіків швидше зацікавить гладка поверхня жіночих ніг у порівнянні з натуральним волосяним аналогом.

Воскова депіляція відноситься до щадним методів видалення волосся, заснованим на використанні натуральних продуктів. Активний компонент використовується в холодному або підігрітому стані, міцно огортає кожну волосинку, забезпечуючи швидке видалення.

Ваксинг (wax перекладається, як «віск») сприяє отриманню гладкої шкіри не тільки на руках і ногах. Його активно застосовують для обробки зони бікіні, пахв, вусики (область над верхньою губою). Досить затребувана воскова депіляція брів. За день до депіляції шкіру бажано піддати дії скрабу, щоб прибрати ороговілий шар клітин.

Модницям і розкутим леді припаде до душі ваджазлінг, що дозволяє креативно прикрасити очищену від волосся зону бікіні. Тільки подумайте, яке широке поле діяльності для творчого таланту представляє цю ділянку жіночого тіла! Результат роботи не демонструють публічно, але вам вдасться несказанно здивувати свою кохану людину.

Вибір продукту

1. Брикетований або гранульований wax застосовують в косметичних салонах. Він вимагає використання апарату для нагріву - воскоплава. Знадобиться до півгодини, щоб підготувати речовина потрібної температури (близько 50 ° С) і консистенції.

2. М'який віск використовує майстер по депіляції або сам клієнт, який виконує процедуру в домашніх умовах.

3. Готові воскові смужки не вимагають підготовки робочого речовини. Приклеюються на поверхню шкіри, вони вже містять тонкий шар огортає матеріалу. За рахунок простоти застосування виробів ними користуються навіть 16-річні дівчатка.

Просто, швидко, але не для всіх

Існують захворювання, які не допускають застосування Ваксінг.

• Алергія на віск - випадки поодинокі, які все ж слід враховувати. Якщо є індивідуальна непереносимість компонентів, то навіть в малих дозах він викличе неприємне набрякання або подразнення.

• Цукровий діабет - хвороба, яка може спровокувати ускладнення септичного характеру, пов'язані з тривалим заживання епідермісу.

• Дерматологічні проблеми, що виключають можливість механічного впливу на шкіру. Сюди ж відносяться і опуклі родимки-невуси, випадково здерши які можна отримати серйозну проблему.

• Варикозне розширення вен в залежності від стадії захворювання також може негативно відреагувати на воскову депіляцію.

Тим, кого цікавить депіляція в Києві, пропонуємо звернутися в салон «Пилочка». Ми пропонуємо найкращі умови обслуговування клієнтів не потребують перебування в салоні.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 933 | Додав: radymo | Теги: депіляція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]