phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:10
Впевнені, що знаки Зодіака відомі від початку VII століття до н. е. вчені

 

 

Виділення Зодіаку як кола небесної сфери, вздовж якого відбувається видимий рух Місяця, Сонця і планет, на переконання вчених, відбулось у Вавилоні. Перша згадка про зодіакальний пояс у письмових джерелах Вавилона є в серїї клинописних табличок «Мул Апін» (MUL.APIN — сузір'я Плуга), датованих початком VII століття до н. е. І з того часу люди почали використовувати рух зірок і сузір’їв для передбачення долі. Такі передбачення здавна називають гороскопами, причому часом вони навіть можуть збуватися.

Лікарі-неврологи радять вірити тільки позитивним і веселим гороскопам – неприємностей у житті і так вистачає.

Веселий гороскоп для Овна

Овен завжди задоволений собою, що відбивається на його обличчі. Він рідко думає, говорить і робить одне і те ж. Зазвичай робить він все не так, як треба, але тільки посмій йому сказати про це. Ви тоді пошкодуєте, що на світ народилися. Про впертість Овнів ходять легенди, і не дивно: баран — він і є баран.

Якщо він упреться, його з місця не зрушиш. У нього на всі події і явища завжди дві думки, одна - його, інша - неправильна. Овен каже, що ніколи не помиляється, і тому він вважає, що Бог, швидше за все, був Овном.

У любові Овни так само вперті, як і в усьому іншому. І якщо він домагається чиєїсь прихильності, то робить це до тих пір, поки об'єкту його пристрасті не набридне відмовляти йому. А коли він доб'ється прихильності партнера, то і сам не знає, навіщо йому це було потрібно.

У процесі облоги (вона триває дуже довго), об'єкт втрачає для нього привабливість. Тих, хто полюбить Овнів, варто тільки пожаліти.

У сім'ї Овен дуже любить вказувати, а ось робити нічого не хоче. І з такої зручної для нього позиції його ні за що не зрушити.

Веселий гороскоп для Тільця

Тілець дуже упертий, у цьому, він схожий на Овна. Переконати його зможе лише той, хто буде захоплюватися Тільцем, говорити йому, що він завжди правий, а, між тим, видаючи свої ідеї, за ідеї Тільця. Жінки-Тільці дуже емоційні й довірливі.

Про свої любовні стосунки вона говорить тільки в найвищому ступені. І якщо чоловік говорить їй, що жити без неї не може, вона й правда у це вірить.

Чоловіки-Тільці - накопичувачі й скнари. Вони тягнуть в будинок все, що їм попадеться під руку: стару побутову техніку, зламані меблі, непотрібну їм жінку. А потім дивуються, чому в будинку так тісно і шумно (шум - від жінки, яка теж не може зрозуміти, навіщо її сюди притягли).

Тільці дуже люблять різні конфлікти і з задоволенням беруть у них найгарячішу участь, не цікавлячись причиною конфлікту. А коли з'ясовують причину розборок, б'ють себе в груди і кажуть: «Отакої, через яку нісенітницю билися!».

Веселий гороскоп для Близнюків

Близнюки - це дві дуже схожі людини в одній особі. Оскільки вони дуже схожі, це їх дратує, і вони весь час сперечаються. Якщо один говорить «Хочу цю жінку», інший обов'язково заперечує «На що тобі ця шалава?». І в результаті чоловік-Близнюки обирає іншу, а потім дивується «І що я в ній знайшов?».

Жінки-Близнюки суперечливі й непостійні в своїх пристрастях. Вони змінюють чоловіків так часто, що іноді навіть не встигають запам'ятати ім'я чергового партнера. І щоб остаточно не заплутатися в іменах своїх візаві, називають всіх однаково «мій Геракл», поки черговим коханцем не стає невисокий хирлявий чоловік.

Він, звичайно, приймає таке звернення за насмішку. У повсякденному житті Близнюки дуже нерішучі. Не можуть прийняти швидко правильного рішення, адже один Близнюк тягне в одну сторону, інший - (з шкідливості) в іншу. І виходить, як в безсмертній праці В.І. Леніна «Крок вперед, два назад».

Веселий гороскоп для Рака

Раки дуже боязкі й полохливі. Вони постійно бояться, що їх у чомусь звинуватять, тому всім намагаються сподобатися і всім дають купу нездійсненних обіцянок. Говорять вони в основному гаслами і стереотипами, щоб оточуючі не запідозрили їх в якихось задніх думках.

Брешуть Раки, не червоніючи (червоні раки тільки варені) і дуже винахідливо. Недарма серед політиків так багато Раків.

У любові Раки дуже обережні, прискіпливо і ретельно вибирають собі партнера — хоч на життя, хоч на ніч. Риються і перебирають, як в розвалах секонд-хенду.

А коли друзі дивуються таким довгим пошукам коханої (коханого): «Ти що корову вибираєш?», Раки задумливо відповідають: «Корову можна продати, а з цим (цією) - все життя (ніч) мучитися».

На роботі Раки підлабузники і лизоблюди, начальники для них боги і небожителі, але якщо підвернеться випадок (і він буде безпечним для Рака), із задоволенням підставлять коханому начальнику ніжку.

Веселий гороскоп для Лева

Лев в природі цар звірів. Люди зодіакального знака Лева ніколи не забувають про це. Вони самовпевнені, егоїстичні, завжди впевнені у своїй перевазі й не терплять чужої думки. Ти будеш найкращим другом Леву, якщо постійно лестиш йому і вихваляєш його переваги.

Леви дуже люблять вішати на стіни свої портрети, і чим більше зображення - тим краще.

Жінки-Леви, як самки павука «чорної вдови» — якщо й не знищують свого обранця відразу після ночі кохання, то гризуть його все життя, або до того часу, поки у партнера вистачає терпіння.

Чоловіки-Леви люблять тільки самих себе, любити когось іще просто не здатні. Тому вони обирають собі жінок, які знають тільки два слова — «так» і «слухаюсь».

Веселий гороскоп для Діви

Якщо ваш знак по зодіаку Діва, то вашим близьким і друзям страшенно не пощастило. Ви схиблені на порядку, скрупульозності й чистоті. Діви надзвичайно акуратні й методичні. Потреба прибирати і наводити чистоту, переходить у них в пристрасть. Якщо ви встали з крісла або дивана в квартирі Діви, вона негайно ж починає розгладжувати накидку і струшувати з неї неіснуючу пилюку.

Якщо Діва потрапляє в невелику автомобільну аварію, то перше, що вона говорить інспектору про другого учасника аварії: «Не дивно, що цей чайник потрапив в аварію, подивіться, який брудний у нього автомобіль!».

Обов'язковий предмет в будинку Діви - лупа. З її допомогою вона розглядає всі предмети обстановку в будинку — таким чином вона шукає пилинки.

Любовні стосунки Діва також строго планує: зустрічі і секс з партнером у неї відбуваються за графіком.

Веселий гороскоп для Терезів

Терези витончені і сповнені незрозумілої загадковості й незрозумілого іншому людству благородства. Вони люблять одягатися модно і ретельно стежать за модою. Тяга виглядати модно у них настільки велика, що, якщо хтось їх запевнить, що це модно, то жінки-Терези надінуть спідницю навиворіт, а чоловіки - замість брюк сорочку і зав'яжуть вузлом на поясі.

Терези дуже люблять всіх повчати і всім все пояснювати. Наприклад, із завзятістю, гідною кращого застосування, будуть вам розповідати, чим відрізняється кава-латте, від кави з молоком. І марно їм заперечувати, що це одне і те ж.

У любові Терези загадкові й непередбачувані. Іноді обранець (обраниця) Терезів не може зрозуміти, що ж намагається сказати партнер-Терези. Чи то запрошує на інтимне побачення, чи то прощається назавжди.

Веселий гороскоп для Скорпіона

Скорпіони вважають себе неперевершеними особистостями, вони можуть годинами дивитися у дзеркало і милуватися власною персоною. Вони великі вигадники і завжди повні грандіозних планів, але як тільки справа доходить до втілення цих планів у життя, вони зупиняються на перших же труднощах, говорячи при цьому «Не дуже-то й хотілося».

Скорпіони дуже велелюбні і непристойно сексуальні. Пишаються своїми любовними перемогами і говорять про це на кожному розі. Ось тільки один маленький нюанс, чоловікам-Скорпіонам подобаються такі жінки, дивлячись на яких інші чоловіки кажуть: «Ні, стільки горілки мені не випити», а жінки-Скорпіони вибирають собі таких обранців, про яких можна сказати, що вони тільки вчора злізли з дерева або виповзли на сушу.

Веселий гороскоп для Стрільця

Стрільці такі авантюристи, що перебувати з ними поруч просто небезпечно. Вони можуть запропонувати вам стрибнути з парашутом, запевняючи вас, що сотню разів це робили, і навіть запропонують скласти вам парашут. Ні за що не погоджуйтеся, інакше їхнє задоволене обличчя буде останнім, що ви побачите в житті.

Не здумайте знайомити свого обранця (обраницю), якщо це Стрілець, з батьками. Предки будуть в шоці.

Стрільці безтурботні й невірні коханці. Розлучившись з вами ввечері, запевняючи вас у своїй пристрасної любові, вранці він може просто не згадати про вас.

Веселий гороскоп для Козерога

Козероги — це своєрідна суміш Лева і Діви. Вони вважають, що так само харизматичні, як Леви, і так само логічні, як Діви. Насправді, у них зарозумілість Левів і сумовитість Дів.

Козероги страшенні трудоголіки, але працюють вони з таким похмурим виглядом, що так і хочеться їм сказати: «Одягни інше обличчя, трохи веселіше».

У любові Козероги песимісти. Його обранець (обраниця) може сто разів довести свою любов, але Козеріг твердо впевнений, що його неодмінно кинуть. Що найчастіше і трапляється, партнеру набридає битися з вселенською зневірою Козерога.

Веселий гороскоп для Водолія

Водолії найбільші всезнайки на світі. Запитайте Водолія, чи хворіла в дитинстві Надія Крупська, з якихось зірок складається сузір'я Стрільця, і він вам з розумним виглядом і дуже розлого про все розповість.

Водолії дуже люблять своє тіло, люблять бути голими, і тому дуже охоче відвідують нудистські пляжі.

Водолії прекрасні коханці, а якщо ви ще будете їх постійно слухати, з усім погоджуватися і захоплюватися їхніми великими знаннями, Водолій буде вас любити, як Ромео.

Веселий гороскоп для Риб

Риби дуже мстиві створіння, не дай бог, образити цей знак. Зовні вони не покажуть, що ображені, але ви згодом довго будете шкодувати, що образили Риб.

Риби дуже повільні у всьому, і такі ж вони водії. Якщо ви побачите, що по шосе їде автомобіль зі швидкістю 40-50 км на годину, будьте впевнені, їде представник цього знака.

У любові Риби холодні і передбачувані, це про них говорять «риба снула». Але самі себе вони вважають, мало не Скорпіонами в любовних відносинах.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1364 | Додав: adminA | Теги: VII століття до н. е., знаки Зодіака | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]