phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:23
Вплив на жіночий організм відсутності інтиму: поради
Інтимна сфера – важливий аспект життя кожної жінки.

Психолог Джеймс Коан розповів, до чого призводить відсутність інтимної близькості у жінок. Згідно з твердженням фахівця, утримання здатне внести зміни в тіло і розум людини.

Статевий акт є не тільки фізичним, а й емоційним зв’язком. При інтимній близькості у людини виділяються гормони, які означають хороше самопочуття, в тому числі окситоцини і ендорфіни. Також ці гормони виробляються при поцілунку, обіймах і прихильності в цілому. Однак, за словами Коана, оргазм краще допомагає розслабитися. Людина, що не займається сексом, не впаде в депресію, але у неї може спостерігатися низький моральний дух і виникати підвищена тривожність. Однак при відмові від інтиму ризик інфекцій, які передаються статевим шляхом, знижується.

Сексопатолог Джордін Віггінс зазначає, при відсутності сексу люди перебувають в більш збудженому стані, ніж зазвичай. Але це характерно не для всіх. У людини може бути знижене або підвищене лібідо. Деякі люди не прагнуть до активної інтимного життя, проте є й такі, хто не здатний відмовитися від сексу і навіть думає про це дуже часто.

У жінок, які переживають період менопаузи відсутність інтиму може спровокувати ослаблення стінки піхви в результаті погіршення кровообігу. Також це здатне привести до зменшення кількості природного лубриканту.
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 133 | Додав: radymo | Теги: відсутність, Вплив, організм, інтим | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]