phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:48
Врятує банан від анемії і не тільки

 Звичайний та солодкий фрукт, який ні в кого не викликає здивування, може врятувати вас від багатьох недуг.

Від депресії. Люди, що страждають від депресії, відчуваю себе набагато краще після вживання бананів. Це можна пояснити тим, що банани містять триптофан, який допомагає виробляти гормон щастя – серотонін.

Від ПМС. У вас передменструальний синдром? Радимо з’їсти банан. Його корисні властивості і тут дали про себе знати: вітамін В6, що входить до складу буде регулювати рівень цукру в крові і поліпшить ваш настрій.

Від анемії. Якщо ви страждаєте від анемії, слід, звичайно ж, проконсультуватися з лікарем. Тим не менше, ви можете підтримувати хороший рівень заліза в крові, вживаючи в стравах банани.

Від тиску. Банани багаті на калій і відрізняються низьким вмістом солі, так що їх можна назвати прекрасним вибором для тих, хто страждає від високого тиску.

Для нормального травлення. Банани містять багато клітковини, яка, в свою чергу, просто необхідна гарному травленню. Також банани зменшують кислотність, тому чудово підходять для людей, з чутливим шлунком.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1426 | Додав: adminA | Теги: врятує банан від анемії і не тільки | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]