phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:14
Все встигати - керувати своїм часом

 

1. Не покладайтеся на пам'ять. Записуйте свої завдання і розвантажуйте мозок.

2. Складіть список пріоритетів. Це допоможе сконцентруватися на головному і не дозволить витрачати час на дурниці та другорядні завдання.

3. У кінці кожного тижня виділіть час на складання плану на наступний. Це не втрачений час, він компенсується підвищенням вашої продуктивності.

4. Не сподівайтеся запам'ятати цікаву думку - завжди майте під рукою блокнот для запису ваших ідей. Як варіант - носіть диктофон.

5. Якщо вимоги іншої людини не збігаються з вашими цілями - говоріть «ні». Цьому потрібно навчитися.

6. Перед тим, як почати діяти, подумайте, але не надто довго. Невеликий роздум вбереже вас від необдуманих вчинків і марної витрати часу.

7. Виділіть час у своїх планах на самовдосконалення.

8. Усвідомлюйте те, що ви робите. Ви повинні розуміти, на що витрачаєте свій час. Ваші справи повинні рухати вас до мети.

9. Включіть до вашої індивідуальної системи управління часом ті прийоми, які найбільш ефективні для вас, і використовуйте цю систему постійно.

10. Оцініть себе в плані наявності шкідливих звичок. Вони віднімають ваш час. Складіть список таких звичок і по черзі позбавляйтеся від них. Найефективніше виходить заміщення шкідливої звички корисною.
 

Категорія: Поради щодо працевлаштування | Переглядів: 1370 | Додав: adminA | Теги: все встигати - керувати своїм часом | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]