phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:03
Всіх страшенно дратують у сексі такі ситуації

 

Неповага і егоїзм перетворюють акт любові в справжній кошмар. У цьому списку зібрані найяскравіші (і водночас найгидкіші) такі моменти.

1. Коли партнер тікає після оргазму

Секс – це не марафон і точно не гра в одні ворота. Зрозуміло, що хтось може фінішувати першим, але це не привід стрімко прощатися або засинати. Завжди можна перепочити, продовжуючи пестити партнера, а потім з новими силами кинутися в бій. Або довести справу до кінця іншими способами. Завершувати процес, отримавши своє, – це не тільки егоїстично, але й грубо.

2. Коли партнер ухиляється від орального сексу

Немає закону, що зобов'язує нас брати щось до рота. Але є негласне правило: у сексі потрібно і брати, і віддавати, при чому з радістю. Якщо партнер не хоче робити мінет або кунілінгус, тому що "ці геніталії такі гидкі", то і сам не має права розраховувати на оральні пестощі.

3. Коли партнер відмовляється від захисту

Ви вірите, що він чудова людина. Ви знаєте, що без презерватива буде крутіше. Але захворіти або раптово стати батьком зовсім не хочеться. І будь-яка дискусія на цю тему викликає одне бажання – вказати на двері.

4. Коли виникають непотрібні почуття

Можна скільки завгодно повторювати, що "це просто секс", але навіть найбільш затятий прагматик у хвилину після оргазму відчує щось на зразок любові. У результаті стосунки, задумані як приємна розвага, стають складними і болісними. Бісить? Дико.

5. Коли партнер не може посміятися

Людське тіло здатне на купу безглуздих звуків і трюків. І в них немає нічого жахливого. А ось якщо хтось не може нормально сприйняти такі природні моменти, це вже напружує.

Готовність разом посміятися об'єднує людей, розслаблює і штовхає на нові експерименти. Зрештою в ліжку граються, пустують, але ніяк не відстоюють звання найсерйознішої людини на планеті.

6. Коли партнер імітує оргазм

По-перше, в очевидно підроблені оргазми а-ля оперна діва на електричному стільці ніхто не вірить. Через них виникає відчуття, що вас вважають простаком, який може повестися на дешевий спектакль.

По-друге, талановита імітація в майбутньому вилізе вам боком. Ви вже уявляєте себе статевим гігантом, а новий більш щирий партнер легко зруйнує солодку ілюзію і похитне самооцінку.

7. Коли партнер не дбає про гігієну

Бути спітнілим і смердючим ще допустимо під час спонтанного сексу після тренування. Не завжди. Помитися не так складно, особливо якщо твоє тіло зараз буде цілувати людина, яка тобі подобається.

8. Коли партнер повторює помилки з порно

Ні, ці пози насправді незручні, ні, люди не збуджуються за 2 секунди, ні, плювка на долоню недостатньо для успішного проникнення. Ті ж, хто продовжує вірити в ці міфи з порно, викликають суміш роздратування і здивування: невже вони тільки дивилися на секс, а не займалися ним?

9. Коли партнер "випадково" робить те, про що не домовлялися

Ніхто "випадково"не переходить до анального сексу або БДСМ-сесії. Деякі речі потрібно обговорювати заздалегідь. І виправдань тут бути не може.

10. Коли партнер не бачить і не чує

Хороший партнер намагається зрозуміти, що вам подобається. Поганий – йде напролом, незважаючи на ваші слова і невдоволений вираз обличчя. Досвід і майстерність є не у всіх, але якщо людина готова вчитися і намагатися, то все вийде. А ось неувага до бажань іншого може вбити найбільш романтичну зустріч.

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 955 | Додав: adminA | Теги: дратують у сексі, такі ситуації | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]