phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:59
За лічені місяці відновлюють зір ці ягоди

 

Перший мiсяць осенi – час, коли плоди червоноплiдної горобини дозрiвають, тож саме тоді потрiбно запастися ними, адже носiння коралiв з цих ягід вирiвнює серцевий ритм, позбавляє аритмiї.

У ягодах червоної горобини дуже великий вмiст вiтамiну А i багатий набiр мiкро- та макроелементiв, якi потрiбнi нашому органiзму. Також цi ягоди мають протизапальну, кровоспинну та судинозмiцнювальну властивостi. Тож їх успiшно застосовують для лiкування геморою, хвороб печiнки, гiпертонiї, цукрового дiабету, атеросклерозу та iнших недуг, пише Народна Правда з посиланням на Експрес.

Страждаючим від гiпертонiї сiк з горобини потрiбно пити по столовiй ложцi три рази на день за 20 хвилин до їжі рівно мiсяць.

При слабкості організму потрібно двi чайнi ложки горобини залити двома склянками окропу i настояти протягом години. Опiсля додати двi чайнi ложечки квiткового меду i випити маленькими ковтками протягом дня. Цей засiб помiчний i при недокрiв’ї.

Двi пригорщi промитих i просушених плодiв потрібно покласти в банку i поверх них – шар меду. I так, чергуючи горобину i мед, наповнити банку. Причому, верхнiм шаром повинен бути мед. Через два тижнi сумiш можна вживати по столовiй ложцi за пiвгодини до їжі й пiсля вечерi.

Якщо вживати цей продукт кожного дня, то можна нормалiзувати зiр i взагалі попрощатися з окулярами.

Три кiлограми горобини потрібно залити холодним цукровим сиропом, з шести склянок води i чотирьох з половиною кiлограмiв цукру.

Через день сироп зливається, доводиться до кипiння i залишається до повного вистигання. Опiсля знову заливаються плоди горобини на нiч, а вранцi доводяться до кипiння i варення проварюється до готовностi.

Коли варення вистигне, то зверху у банках рекомендується покласти кружальця паперу, вирiзанi зi шкiльних зошитiв та змочених у спиртi. Це унеможливлює появу плiсняви i продовжує термiн зберiгання варення. Завдяки цьому варенню можна забути про сезоннi осiнньо-зимовi недуги .

Нагадаємо, осінні овочі, фрукти і ягоди не менш смачні і корисні, ніж літні. До того ж сезонні ягоди відмінно допомагають зміцнити імунітет і підвищити захисні сили організму. Фахівці радять не втрачати можливість побалувати себе сезонними ягодами.

Також ми вже писали, що ягоди червоноплідної горобини сприяють зміцненню судин і регуляції тиску, а також боротьбі з мікробами.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 857 | Додав: adminA | Теги: ягоди, місяці, відновлення зору | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]