phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:59
Загоює рани яєчна шкаралупа

 

Вчені-медики виявили, що мембрана, яка знаходиться на внутрішній поверхні шкаралупи яєць має цілющі властивості. Зараз фахівці проводять випробування, які покажуть, чи підходить вона для лікування хронічних ран.

Портал "Новости Ю" повідомив, що на її основі медики вже розробили перев'язувальний матеріал.

В ході дослідження вчені помітили, що яєчна шкаралупа прискорює загоєння ран, адже вона може забезпечити шкіру необхідними для відновлення білками.

Стало відомо, що такий метод лікування в першу чергу допомагає від виразки стопи, яка є наслідком ускладнення цукрового діабету в результаті поганого кровотоку.

Нововинайдений перев'язувальний матеріал допомагає прискорити загоєння цих ран і знищити бактерії. Для того, щоб створити таку пов'язку розміру 10 см на 10 см потрібно 7-8 яєць.

Шкаралупу стерилізують і відшаровують внутрішню оболонку. Її подрібнюють у порошок, викладають на матеріал, а потім кладуть на рану.

Раніше повідомлялося, що останні дослідження науковців з Хайфського Технологічного Університету Техніон довели – позитивні переживання не лише приносять гарний настрій, а й позитивно впливають на імунну систему організму людини, роблячи її міцнішою.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 855 | Додав: adminA | Теги: Рани, яєчна шкаралупа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]