phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:01
Захищають від раку популярні серед українців гриби

 

Американські вчені з Університету Тафтса встановили, що печериці володіють властивостями, які захищають організм від захворювання на рак грудей. Тому їх регулярне вживання може зменшити ризик виникнення онкологічних захворювань.

Жінки, які хворіли на рак грудей, після регулярного вживання грибів зменшили ріст ракових клітин. Вчені пояснюють, що печериці створюють в організмі людини своєрідний бар’єр, що захищає від бактерій та вірусів. Останні в свою чергу припиняють провокацію появи запалення, яке викликало онкологічне захворювання.

Печериці містять речовини, що мають позитивний вплив на дендритні клітини, що є основними борцями з раком. У зв’язку з цим зростає виробництво Т-лімфоцитів, що зміцнюють імунний захист і не дозволяють раковим клітинам атакувати організм. Тому науковці рекомендують споживати щодня 100 грам грибів.

Як раніше повідомляла “НАРОДНА ПРАВДА”, найбагатшим джерелом вітамінів є свіжі соки. Вони чудово тамують спрагу, мають лікувальні та поживні властивості. Найсмачнішими та найкориснішими фахівці вважають буряковий, морквяний, вишневий, яблучний та апельсиновий сік.

Нагадаємо, що шкіра людини здатна вбирати 60% всіх речовин, які на неї наносять. Джиліан Декон, яка дізналася, що хвора на рак, переосмислила роль косметичних засобів. Результати дослідження жінка опублікувала у книзі “Свинець у твоїй помаді: токсини в косметиці та як їх уникнути”, яка швидко стала бестселером.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 752 | Додав: adminA | Теги: Гриби, захист від раку | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]