phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:04
Заважають вам бути щасливими ці чотири звички

 

Експерт з лідерства Лоллі Даскаль назвала згубні звички, які руйнують ваше щастя. Уникайте їх!

Фахівець наголошує, що щастя – це щоденна праця. Замало просто зосередитися на позитивних думках і сподіватися на краще, повідомляє MyDomaine. Ваш оптимізм мають супроводжувати здорові звички і правильні життєві установки. Щоб сформувати правильний підхід до життя, Лоллі Даскаль пропонує акцентувати увагу на таких помилках:

Нехтування обов'язками

Коли ви тікаєте від обов'язків й ігноруєте справи – це все шкодить вашому щастю. Уміння розбиратися зі справами і вирішувати життєві завдання – форма самообслуговування, якою не можна нехтувати.

Скарги

Коли ви скаржитеся, ви перебільшуєте значення негативних аспектів життя. Фокусування на проблемах, негараздах і сварках шкодить вам і навіть вганяє в депресію, адже таким чином ви переконуєте себе, що все погано, а за таких обставинах бути щасливим неможливо.

Невпевненість в собі

Оскільки невпевненість в собі заважає бути успішним, вона також заважає бути щасливим. Такий стан справ заважає вам використовувати всі можливості, ризикувати і навіть спілкуватися з новими людьми.

Бажання тримати все під контролем

Одна з найпоширеніших помилок – тримати все під контролем. Життя повне несподіванок і передбачити абсолютно все – геть неможливо. Дуже часто непередбачені обставини злять, адже вони не відповідають вашим планам. Фахівець радить звільнити себе від контролю і жити на повну.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 855 | Додав: adminA | Теги: чотири звички, бути щасливими | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]