phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:49
Здоров’я дітей погіршується - причина

Чому здоров’я дітей погіршується

Медики визнають: здоров’я дітей за останній час катастрофічно погіршало. Причина: погане харчування, сидячий спосіб життя і неякісні медогляди.

Наприклад, через погане харчування з 1991 року серед школярів 15-17 років кількість захворювань виразкою шлунку виросла на 41%, ендокринної системи — в 6 разів, кількість хворих на ожиріння з 2000 року підскочило на 73%.

Проблема харчування починається ще вдома, де батьки часто не продумують наперед, чим годуватимуть дитину, не оцінюють, що ті їли минулого тижня, не прагнуть до різноманітності.

Лікарі радять, потрібно щодня їсти фрукти, овочі, м’ясо, сир або кефір. Мінімум раз на тиждень — риба. Дуже корисна зелень: петрушка, кріп. Батьки дуже зайняті: вони з ранку на роботі, ось і виходить, що діти їдять, що попало.

Згідно опитуванням, кожен третій школяр практично не вживає фруктів, майже половина(!) дітей 11-12 років вже пробували алкоголь. Кожен четвертий з хлопців вперше закурює до 11 років. Дівчата починають палити в 14-15.

 

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1362 | Додав: adminA | Теги: здоров’я дітей погіршується - причи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]