phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:16
Жінка після 30 років

Пройшла молодість, але жінка і в 30 років все ще відчуває себе енергійною і життєрадісною. Зовні звичайно жінка починає змінюватися, з'являються перші набряки вранці, зморшки в куточках очей, змінюється контур губ. Але жінка є жінка і завжди хоче виглядати стильною, красивою і молодою. Існують кілька правил, яким кожна жінка після 30 років повинна дотримуватися, щоб зберегти молодість і красу.
З кожним роком в організмі жінки скупчуються вільні радикали, вони більшою мірою відбиваються на зовнішньому вигляді жінки. Самі по собі вільні радикали присутні в кожному організмі, вони власне приносять не тільки шкоду, але і допомогу організму - позбавляють організм від померлих клітин, бактерій, вірусів. Але, накопичуючись в організмі у надлишку, починають чинити шкідливу дію на весь організм. Тому для підтримки тонусу і відновлення балансу, як організму, так і шкіри слід вживати в їжу продукти, які позбавляють організм від вільних радикалів.
Зелений чай, виноград, ківі, корінь імбиру, пийте всілякі овочеві і фруктові соки. З соків особливо слід виділити з бананів, цитрусових, слив, яблук, винограду. Якщо немає можливості приготувати сік, то їжте фрукти та овочі, як варіант, існує безліч рецептів салатів, як овочевих, так і фруктових. Їжте якомога більше петрушку. У ній містяться два види компонентів, які володіють унікальними цілющими якостями. Це ефірні масла і флавоноїди, які є потужними антиоксидантами.

Властивість та користь соків
Наступним етапом підтримки організму і шкіри - є зволоження. З плином часу відбувається зміна ліпідного балансу, що тягне за собою зміну вологості шкіри і як наслідок - поява зморшок. Уникнути цю проблему можна вживаючи звичайну воду. Рекомендується випивати в день до 1-1.5 літра звичайної води. Зволожуючий крем, тоніки й інша зволожуюча косметика - лише доповнення в підтримці ліпідного балансу.
І звичайно щоденна гімнастика, контрастний душ, спокійний спосіб життя. Слідкуйте за своїм здоров'ям, тому що всі зміни внутрішніх органів, позначаються на стані вашої зовнішності. Виконуючи щодня, здавалося б, прості рекомендації, можна продовжити молодість не тільки духу, а й тіла.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 2541 | Додав: radymo | Теги: жінка після 30 років | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]