phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:13
Зміцнення імунітету, що варто вживати: поради
гарбузове насіння гарбуз Для того щоб боротися з небезпечними вірусами потрібно перейти на здоровий спосіб життя і включити в свій раціон продукти багаті вітамінами і фітонутрієнтами, які здатні підтримувати здоровий імунну відповідь і важливі для попередження виникнення хронічних запальних процесів в організм.

"Ми звикли вважати, що імунна реакція - це добре, а запалення - це погано. Але запальний процес в організмі повністю може бути нормальною імунною реакцією. Запалення, наприклад, необхідно для загоєння ран. Або ж для боротьби з інфекціями через підвищення температури тіла. Для боротьби з хронічним запаленням потрібно перейти на здоровий спосіб життя і включити в свій раціон продукти багаті вітамінами і фітонутрієнтами, які здатні підтримувати здорову імунну відповідь і важливі для попередження виникнення хронічних запальних процесів в організмі", - пояснили фахівці Центру громадського здоров'я на своїй сторінці в Facebook.

Зміцнення імунітету, що варто вживати

Куркума. Яскрава жовта спеція, яка використовується в першу чергу в якості приправи. У ній міститься куркумін, який є одним з найпотужніших антиоксидантів і зміцнює імунну систему;

Гарбузове насіння. У них міститься безліч корисних мікроелементів.

Капуста брокколі. Три порції брокколі в тиждень можуть знизити ризик раку простати більш ніж на 60%.

Ферментовані продукт (квашена капуста, солоні огірки, кефір). Такі продукти допомагають зберігати здорову мікрофлору кишечника.

Часник, який бореться з вірусними і грибковими інфекціями, а також зміцнює імунітет.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 400 | Додав: radymo | Теги: імунітет, продукт, зміцнення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]