phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:35
Зроблять вас здоровими ці три соки

 

На потенцію впливають як зовнішні, так і внутрішні фактори. Дотримуватися дієт і проходити різні процедури іноді може бути проблематично.

В такому випадку на допомогу приходить природа, пише НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на Країна Здоров’я.

Існує 3 продукти, соки яких надають незамінну допомогу всім чоловікам:
– гранат;
– гарбуз;
– буряк.

Вживання цих соків є чудовою профілактикою захворювань статевих органів, передміхурової залози. Загалом соки з цих продуктів позитивно впливають на весь організм.

Але найголовніше, що чоловік може позбутись імпотенції та простатиту.

Нагадаємо, названо засіб, який може зупинити старіння мозку і поліпшити пам’ять. Для його приготування не потрібно дуже багато інгредієнтів, зате ефект він дає чудовий.

Додамо, в результаті проведеного наукового дослідження встановлено, що при регулярному вживанні соку граната організм отримує захист від стресів і підвищує його працездатність.

Тим, хто  страждає від стрибків тиску,  лікарі  рекомендують вживати в їжу  цибулю і часник. Фітонциди, яких достатньо в  цих овочах,  допомагають очистити судини і знизити рівень холестерину, а, як відомо, це  сприятиме і зниженню тиску.

Дієтологи порадили список продуктів, які нормалізують рівень холестерину в організмі. До нього увійшли свіжі фрукти і овочі, сухофрукти, горіхи і насіння, боби і горох.

 

 

Категорія: Народні поради | Переглядів: 1176 | Додав: adminA | Теги: ці три соки, здоровя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]