phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:29
Будьте завжди красивими!

Байдужих до косметики немає. Є її вірні шанувальниці і затяті супротивниці. І з тисячоліттями жіночий інтерес до неї нітрохи не слабшає. У кожної людини свій ідеал краси. Він визначається епохою, модою і, звичайно ж, власним смаком. Красуні з ідеальними рисами обличчя-явище досить рідкісне. Але як часто окремі "недоліки" і "неправильності" роблять зовнішність неповторно прекрасною!
Нерідко доводиться чути, що жінці, особливо середнього і старшого віку не варто спеціально доглядати за своєю зовнішністю, користуватися декоративною косметикою, парфумерією. Часто буває і так: юні дівчата, молоді жінки захоплюються декоративною косметикою, не приділяючи увагу правильному догляду за шкірою. Обидва підходи неправильні.
Ваше індивідуальне уявлення про красу може бути будь-яким, але ніхто не стане при цьому заперечувати, що одним з обов'язкових якостей повинна бути чиста, гладка, ніжна шкіра. Вона починає розцвітати приблизно до 20 років, а після 30 поступово в'яне. З'являються в'ялість, спочатку дрібні, а потім глибокі зморшки, складки з надлишковими жировими відкладеннями. Процеси старіння шкіри залежать від спадковості, захворювання деяких внутрішніх органів. Впливають кліматичні та виробничі фактори (пил, хімічні речовини та ін).
Але найжорстокіші вороги краси - це куріння і алкоголь. Догляд за шкірою треба починати з дитинства і продовжувати все життя.
Коли народжується дитина, мати зазвичай купає його в настоях лікувальних трав, протирає шкіру спеціальними маслами, змащує дитячими кремами, обробляє тальком. Варто йому підрости, і увага слабшає. Ніжна шкіра залишається незахищеною від впливу зовнішнього середовища, пересушується, погано очищається, поступово грубіє, лущиться.
Дуже небезпечний у цьому відношенні період статевого дозрівання. Бурхлива перебудова залоз внутрішньої секреції викликає у підлітків підвищенне саловиділення і, як наслідок, вугровий висип. Не треба чекати, коли вугри пройдуть самостійно. Без кваліфікованої допомоги лікарів, які успішно з нею справляються, вона може перейти у важку форму і залишити на шкірі рубчики ("оспинки"), позбавитися від яких буде ще складніше.
Ефектна зовнішність-це завжди підсумок тривалої систематичної роботи над собою. Немає людей некрасивих, є люди ліниві. Часто за посиланнями на велику зайнятість ховається зневажливе ставлення до своєї зовнішності.
Кажуть, чоловік сприймає жінку очима, а жінка чоловіка вухами. Дійсно, як радісно почути від коханого, що ви прекрасні, неповторні, чарівні, І як прикро, коли через якийсь час його погляд зупиняється на іншій, а вас уже не помічає. А може, в цьому є і ваша власна вина? Адже ще не так давно ви й справді були прекрасні: доглядали за собою, стежили за зачіскою, одягом, захоплювалися макіяжем. А як ви виглядаєте сьогодні? Звичайно, якщо ви зайняті на роботі, та й по дому клопоту чимало, часу для себе залишається всього нічого. І все ж ви так повинні організувати режим свого життя, щоб вранці і ввечері знайти 10-15 хвилин для простих косметичних процедур і гімнастики. Повірте, ви будете винагороджені - це дасть вам хороший тонус. Викличте на допомогу і декоративну косметику. І ви переконаєтеся незабаром, що виглядаєте свіжо і привабливо.
У житті жінки настає момент, коли вона ще відчуває себе молодою, повною сил, енергії, професійного досвіду і знань, але ... як сказав Гете: "Різець років у життя на чолі за смугою проводить смугу". Період цей жінки переживають важко, стають дратівливими, замикаються в собі, з'являються думки про власну неповноцінність і навіть депресивний стан. Так чи можливо віддалити процеси старіння і "підправити" природу? Звичайно, так.
Зверніться до лікаря-косметолога. Масажі і маски, інші методи спеціального лікування дадуть хороші результати. "Омолодження", як і будь-яка інша операція, має супроводжуватися мінімальним ризиком. Рекомендують це тільки здоровим людям після ретельного обстеження. Тривалість ефекту залежить і від загального стану, способу життя, регулярного догляду за шкірою.
Якщо з'ясовується, що вам все ж не можна ризикувати - операція неможлива. Адже вік жінки визначають не зморшки! Сумний, згаслий погляд, недоглянутий вигляд. погана зачіска, важка хода. Займіться собою. Перегляньте гардероб, залиште 2-3 сучасниго туалету. Доглядайте за обличчям, шиєю та руками. Зробіть легку красиву зачіску, сивину підкрасьте в природний колір, а ще краще - на тон світліше. Злегка підрум'яньте щоки, верхні повіки трохи обведіть світлими тінями, на вії трохи туші, і нафарбуйте помадою губи ... Так, тепер крапелька духів.
Погляньте на себе в дзеркало і посміхніться! Пройдіться легкою ходою і залишайтеся такою чарівною і привабливою на довгі роки!
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1869 | Додав: radymo | Теги: красива жінка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]