phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:14
Як зробити спальню естетичною завдяки меблям і декору?

вінтаж спальня меблі Останній рік-два спостерігається певна тенденція в тому, як оформлювати спальну зону. Дизайнери намагаються підібрати естетичні меблі, які подібні до стилів мінімалізм і вінтаж. Простір має отримати певний характер і показувати вашу особистість. Це можна зробити й завдяки декоративним елементам. Команда «Декорпринт» зазначає: «Ми якісно друкуємо на склі у Львові» – тож ви можете звернутися до цієї компанії, щоб отримати оригінальні вироби.

Естетична спальня повинна бути зручною та водночас затишною. Тому важливо організувати її з особливою увагою до деталей і при цьому зберегти певну елегантність. Зокрема, вона виражається через ненадмірне заповнення простору. Вибір елементів і декорацій може бути дуже різноманітним, а Decorprint-uv допоможе вам створити їх на ваш смак.

На що слід зважати, оформлюючи кімнату?

Перша концепція, яку слід пам’ятати при облаштуванні естетичної спальні, пов’язана з гармонією. Оформлюйте кімнату, вибираючи стримані, не надто яскраві кольори та відтінки. Найкраще орієнтуватися на колірну гамму, яка передбачає поєднання двох або максимум трьох відтінків (враховуючи нейтральні). Збалансуйте їх, щоб відновити теплу й розслаблену атмосферу.

Для стилю мінімалізм характерне звільнення від непотрібних елементів. У спальні часто є такі меблі як ліжко, шафа та комод. Якщо ви хочете отримати естетичну композицію, вони повинні мати чисті лінії. Також для них використовуються максимально екологічні матеріали й обробку. Серед найпопулярніших рішень для спалень:

  • - використання світлодіодних ламп або стрічок, здатних створювати декоративні та дуже оригінальні світлові ефекти;

  • - рослини – своєрідний зелений куточок у кімнаті.

Можна встановити світлодіодні стрічки за телевізором – вони забезпечать підсвічування. Такий тип освітлення буде значно менше напружувати очі, особливо якщо ви звикли дивитися телевізор з вимкненим світлом увечері. Водночас підсвічування не буде створювати дратівливих відблисків на екрані. Світлодіодні стрічки з такою ж функцією також можна встановити за монітором – це особливо корисно для тих, хто працює за комп’ютером. Також вони мають власну естетичну функцію і дозволять креативно прикрасити ваш будинок чудовими іграми світла.

Спальня з оригінальним дизайном

З чого розпочати оформлення конкретного приміщення?

  1. 1. Проаналізуйте вплив природного світла та простору, який буде доступний;

  2. 2. Виберіть, яким буде основний колір і різні комбінації;

  3. 3. Що буде характерним для меблів і аксесуарів.

Коли справа доходить до організації спалень з оригінальним дизайном, подумайте про вставку окремих покриттів. Таких, які можна трансформувати в джерела світла чи у прості декоративні елементи. Поруч із ними будуть доречні:

  • - вишукані аксесуари, такі як килими, подушки, тканини, рослини та картини для спальні;

  • - підвісні світильники люстри та приліжкові лампи.

вінтаж спальня меблі


Наважтеся на незвичайні рішення та створення декору за власним дизайном, а «Декорпринт» зможе допомогти вам у цьому завдяки якісному друку на різних матеріалах. Ідеального прототипу естетичної спальні не існує. Та можна реалізувати ідеї, вміло поєднуючи кілька елементів – природно та з розсудливістю.

Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 386 | Додав: radymo | Теги: спальня, вінтаж, Меблі, декор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]