phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:15
Ключем до довголіття названа проста ранкова звичка пити воду
пиття вода Пиття води після пробудження вранці є простим і при цьому дуже корисним для здоров’я у багатьох відношеннях звичкою, вважають медики.

Ранкова звичка пити воду є ключем до підтримки здоров’я тіла, а також збільшує шанси на проживання більш довгого життя.

Ранковий прийом води після пробудження є простим, але ефективним способом підвищити свої шанси на більш довге життя. Вода, випита натщесерце, збільшує гідратацію клітин, оскільки вона швидше засвоюється.

Хоча багатьом людям відомо про користь вживання води, насправді мало хто випиває достатню кількість рідини. Приблизно кожна шоста доросла людина не п’є воду в потрібній мірі, і це число збільшується в міру того, як люди досягають віку 60 років і більше.

Рекомендується після пробудження вранці випивати велику склянку води кімнатної температури, щоб поповнити вологою клітини, які не отримували рідини протягом ночі.

Ще одна перевага цієї ранкової звички полягає в тому, що вона допомагає збалансувати лімфатичну систему, яка є життєво важливою частиною імунної системи. Коли наша імунна функція сильна, рівень захисту від хвороб підвищується – це позитивно впливає на тривалість життя.

Іншою ранковою звичкою, що сприяє довголіттю назвали піші прогулянки о 9 годині – вони ефективно допомагають підтримувати рівень вітаміну D, що важливо для хорошого здоров’я.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 248 | Додав: radymo | Теги: довголіття, пиття, Ранок, вода | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]