phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:36
Місячний календар стрижок волосся на червень 2012 року


1 червня - п'ятниця, зростаючий місяць в знаку Терези до 15:32 - вдалий час для стрижок, є можливість підвищити свою привабливість, енергетику і відновити пошкоджені раніше волосся (краще всі процедури з волоссям встигнути зробити в першій половині дня).
2 червня - субота, зростаючий місяць - швидше сприятливий, ніж ні, день для стрижки волосся.
3 червня - неділя, починається 15-й місячний день з 20:02 - краще похід в перукарню перенести на інший день.
4 червня - повний місяць і місячне затемнення (14:13) - небажано робити якісь кардинальні зміни в зачісці.
5, 6, 7 червня - спадний місяць - період сповільнення активності, волосся росте повільно. Сприятливий час для епіляції.
8 червня - п'ятниця, спадний місяць - по дню тижня - вдалий час змінити образ, за ​​місячним днем - несприятливий день для стрижки волосся.
9 червня - субота, зростаючий місяць в Рибах з 22:25 - якщо і йти в перукарню, то краще не затягувати до вечора - місяць підходить до знаку Риб.
10 червня - неділя, спадний місяць в знаку зодіаку Риби - за всіма показниками місячного календаря не рекомендується проводити будь процедури з волоссям.
11, 12, 13 червня - спадний місяць спочатку в знаку Риб, потім в Овні - несприятливий час для підстригання свого волосся.
14 червня - четвер, спадний місяць у Тельці з 19:23 - до самого вечора не рекомендується проводити стрижку волосся.
15, 16 червня - п'ятниця і субота, спадна місяць - дні тижня вдалі для стрижок, місячний день вимагає почекати ще кілька днів до настання зростаючого місяця.
17 червня - неділя, спадний місяць - поганий день для стрижки волосся
18 червня - спадний місяць - не зовсім хороший день, чекаємо більш вдалий час для перукарні.
19 червня - місяць в 18:06, місяць в знаку Рака з 20:38 - краще взагалі нічого нового не розпочинати, стрижку - тим більше.
20 червня - зростаючий місяць в Раку - місячний день змінився на відповідний для стрижки, а от знак Зодіаку і день тижня вимагає ще трішки почекати.
21 червня - четвер, зростаючий місяць в Раку - лише знак зодіаку говорить про погане відновлення структури волосся, два інших показника "за" стрижку волосся.
22 червня - п'ятниця, 3-4 місячний день, зростаючий місяць в знаку Лева з 6:51 - нарешті всі 3 фактора обіцяють дуже вдалу стрижку - швидке відновлення пошкоджень, можливість яскравих змін, обрив зв'язків з пожирачами вашої енергії.
23 червня - субота, зростаючий місяць у Леві - сприятливий час для стрижки волосся триває.
24 червня - неділя, зростаючий місяць у Леві, а потім в знаку Діви з 14:45 - все б добре ... але неділя загрожує зістригти ваше щастя ...
25, 26, 27 червня - зростаючий місяць в Діві, а потім (27) в знаку Зодіаку Терези - хороший час для процедур, які будуть направлені на оздоровлення волосся.
28 червня - четвер, зростаючий місяць в Терезах до 23:33 - стрижемо, позбавляємося від минулих невдач і негативних моментів.
29 червня - п'ятниця, зростаючий місяць - стрижка може привести до нових цікавих знайомств.
30 червня - субота, зростаючий місяць - просто хороший день для стрижок.

Також читайте:


Украинец является одним из фаворитов личного первенства Европы, который проходит в Москве. Стоит заметить, что специально для соревнований организаторам удалось выгодно здесь арендовать экскаватор-погрузчик на сайте volgus.ru.



Категорія: Народні поради | Переглядів: 7193 | Додав: radymo | Теги: місячний календар, червень 2012, стрижок волосся | Рейтинг: 3.3/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]