phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:20
На тривалість життя може вплинути режим сну
режим сон Ключем до збільшення тривалості життя може бути здорова і збалансована дієта, що включає не менше п’яти порцій фруктів і овочів щодня, а також регулярні фізичні вправи. Стверджується, що один з кращих способів збільшити тривалість життя – це висипатися.

Підтримка здорового способу життя, включаючи збалансовану дієту, має вирішальне значення для продовження Вашого життя. Ви також можете збільшити тривалість свого життя, регулярно виконуючи фізичні вправи. За даними Національної служби охорони здоров’я, це “чудодійні ліки”, яких ми всі чекали.

Невеликі зміни в дієті або способі життя можуть допомогти збільшити тривалість життя і уникнути ранньої смерті. Але ще один аспект, який має вирішальне значення для вашого здоров’я, – це режим сну.

Сон абсолютно необхідний для загального функціонування вашого тіла. Коли ми спимо, це дає тілу і мозку можливість відновитися. Якщо ви не висипаєтеся, у вас може бути слабка імунна система, попереджають американські оздоровчі центри Canyon Ranch. Кожен повинен намагатися спати не менше семи годин щоночі.

“Сумно, що ми не можемо пити з легендарного фонтану молодості, але хороша новина полягає в тому, що більшість з нас народжуються з хорошим шансом прожити довге життя», – йдеться в ньому. “Невеликі зміни в способі життя можуть здатися не такими вже значними, але вони приносять велику користь. Хороший нічний сон може допомогти знизити стрес, підтримувати здорову вагу і дати вам енергію на майбутній день. Намагайтеся проводити як мінімум сім годин на добу. Коли ви спите достатньо, ваше тіло відновлює і регенерує свої тканини і зміцнює вашу імунну систему”.

Важливо дотримуватися регулярні години сну, так як це програмує мозок і внутрішній годинник тіла, щоб він звик до встановленого розпорядку дня.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 458 | Додав: radymo | Теги: Тривалість, життя, режим, сон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]