phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:03
Порада: як зустрічати новорічну ніч 2013. ПРОДОВЖЕННЯ


Діва
24 серпня - 23 вересня


Дівам потрібне тихе свято в колі сім'ї, і чим меншим буде цей круг, тим краще. Активні побутові клопоти можуть також дратувати вас, тому постарайтеся влаштуватися так, щоб вам не довелося всю новорічну ніч стругати салати і мити посуд, поки інші будуть веселитися. Інакше зможете всім неабияк зіпсувати свято. Зате пізніше, коли всі будуть сидіти за новорічним столом саме ви знайдете самі проникливі слова для поздоровлень всім присутнім, ваші подарунки викличуть найбільший захват у обдарованих. Чи це не приємно! Чого не слід робити в новорічну ніч - виснажувати себе роботою, як фізичною, так і розумовою. Якщо відчуваєте, що сили закінчуються, краще відпочиньте, полежіть, щоб до бою курантів у вас прокинулася активність і діяльність.

Терези 24 вересня - 23 жовтня

Товариські Терези залишаться такими і в новорічну ніч. Але варто формувати святкові плани заздалегідь і тим більше - планувати дозвілля з улюбленою людиною. Ваші з ним плани на Новий рік можуть бути дуже різними. Він хоче бути тільки з вами, а вам захочеться поспілкуватися з друзями. Якщо серед друзів раптом виявиться ваш давній шанувальник, то коханий не без підстави запідозрить, що ви так рветеся в гості, щоб побачити його. Чого не слід робити - ставити коханого і себе перед вибором: або він, або ваші друзі. Інакше загрожують серйозні й тривалі розгляди. Краще перевести все на жарт, навіть ревнощі і ті можна обіграти. Ваша легкість і безпосередність врятує ситуацію і ви опинитеся в центрі загальної уваги без збитку для особистого життя. А коханий почне пишатися вами і цінувати ще більше.

Скорпіон 24 жовтня - 22 листопада

Перед Скорпіонами в новорічну ніч встане дуже важливе питання, від вирішення якого буде багато залежати в родині. Причому тягар відповідальності ляже цілком і повністю на вас. Що не слід робити - панікувати, гарячкувати, давати слабину. Ніхто не винен, просто так склалися обставини. Коли ви впораєтеся із собою, відчуєте, що ситуація теж виправляється в кращу сторону. У новорічну ніч будете захистом і опорою для всіх близьких, організуєте свято від і до, будете керувати всіма процесами і брати в них активну участь. Тому буде добре, якщо в новорічну ніч навколо вас буде багато рідні, як близької, так і далекої.


Стрілець 23 листопада - 21 грудня

Сьогодні вам слід взяти за зразок небагатослівних, повних почуття власної гідності героїнь. У новорічну ніч обраний вами невірний тон спілкування може погано позначитися на вашій долі в майбутньому році. Поважайте інших і себе, не дозволяйте жаргонних і брутальних слів, якою б не була ситуація. Вибирайте собі в компанію на Новий рік тільки самих довірених, культурних і вихованих друзів. Так, зібрана компанія в результаті може нагадувати елітарний клуб, але результат вам сподобається. Ви заслужите загальну повагу своїми вивіреними, правильними поступками та мудрими порадами.

Козеріг 22 грудня - 20 січня

У новорічну ніч на перший план можуть вийти такі якості, як доброта, жертовність, схильність до самопожертви. Якщо ви не володієте такими якостями, значить, станете прагнути тягнути у всьому ковдру на себе, привертати увагу, домагатися співчуття. Цього робити не варто, оскільки ви ризикуєте втратити повагу оточуючих. Вам потрібне в новорічну ніч спілкування в приємній дружній компанії, однак не прагніть неодмінно зайняти в ній перше місце і нав'язати всім цікаву для вас тему для бесіди. Слід бути обережнішими і в фінансових питаннях. Подарунки слід вибирати дуже обережно - зробивши комусь дорогий подарунок, ви ризикуєте нічого не отримати у відповідь і навпаки, тому намагайтеся дарувати щось потрібне, практичне, за помірною ціною.

Водолій 21 січня - 20 лютого

Ваша активність, особливо, в сімейних відносинах може виявитися надмірною в новорічну ніч. Чоловік або улюблений воліє сімейний затишок і спокій, а ви тягнете його в люди. Причому вам захочеться танців, фізичної активності, нічних гулянь, катань з гір і на ковзанах. Що робити не слід - змушувати домашніх, ображатися і нав'язувати їм власне бачення Нового року. Шукайте однодумців і не обов'язково близьких друзів. Можете придумати компромісний варіант - частину часу проведіть в сім'ї, а частину новорічної ночі повеселитесь зі знайомими, де хочете. Вільні Водолії можуть зустріти якщо не любов усього життя, то просто приємну і близьку по духу людину. У новорічну ніч можливо захоплення, закоханість і флірт.

Риби 21 лютого - 20 березня

Риби з задоволенням займуться приготуванням новорічного столу для всіх рідних і близьких. Однак існує ризик перенапружитися так, що новорічну ніч можете зустріти без сил. Що робити не слід - не прагніть догодити всім і робити неодмінно "як треба". Прислухайтеся до себе і відчуйте, що потрібно саме вам. Тоді й настрій, і сили в свято будуть, і буде бажання приділити увагу близьким. Приємним сюрпризом може виявитися те, що в новорічну ніч про вас згадають колеги по роботі або начальство. Ви можете почути багато приємних слів на свою адресу, отримати подарунок у вигляді привабливої ​​пропозиції на наступний робочий рік. Такий сюрприз підніме настрій і підвищить вашу самооцінку.

Порада: як зустрічати новорічну ніч 2013. ПОЧАТОК


Категорія: Святкові поради | Переглядів: 1949 | Додав: admin | Теги: як зустрічати новорічну ніч 2013, новорічна ніч 2013 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]