phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:39
Про користь інтимних стосунків розповіли фахівці
інтим стосунки Секс – не тільки для молоді: літні люди також отримують велике задоволення від любовних стосунків. І вони мають позитивний вплив на їхнє здоров’я.

Але багато людей втрачають цю важливу частину життя з віком та не говорять про сексуальні проблеми зі своїм партнером або лікарем.

Користь сексу для літніх людей

Це варто обговорити. За словами експертів, здорове статеве життя приносить людям похилого віку багато користі. Секс пов’язаний зі здоров’ям серця, а також із загальним психічним і фізичним здоров’ям.

Наприклад, під час сексу організм виділяє багато корисних біохімічних речовин, До них відносяться прастерон, гормон, який допомагає з когнітивною функцією, і окситоцин, інший гормон, який відіграє роль у соціальних зв’язках, симпатії та близькості.

Експерти наголосили, що секс може стати кращим з віком.

Наприклад, чоловіки можуть краще контролювати свою еякуляцію, коли стають старші. А жінки не турбуються про вагітність після менопаузи, тому вони почуваються вільніше,
– зазначили науковці.

Проблеми з сексом у літньому віці та шляхи вирішення

Але, на жаль, і для чоловіків, і для жінок зміни у фізичному здоров’ї, такі як цукровий діабет або серцеві захворювання, можуть обмежити бажання або здатність займатися сексом. Активність зменшується з віком, але інтерес і бажання ні, як для чоловіків, так і для жінок.

За словами науковців, зміни, спричинені менопаузою та андропаузою, також можуть вплинути на сексуальне життя літніх чоловіків і жінок. Для жінок сухість піхви є великою проблемою. У чоловіків це еректильна дисфункція.

На щастя, сучасна медицина досягла успіхів, які можуть допомогти з цими проблемами. Замісна гормональна терапія може допомогти жінкам із фізичними симптомами менопаузи, які заважають сексу, а чоловіки мають віагру та інші препарати для еректильної дисфункції.
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 366 | Додав: radymo | Теги: інтим, користь, стосунки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]