phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:09
Спроможний продовжити життя цей вітамін
вітамін С Переваги повноцінної дієти з великою кількістю фруктів і овочів різноманітні. Вони не тільки насичують організм необхідними мінералами і вітамінами, але і допомагають підтримати здоров’я з віком.

Нове дослідження, опубліковане в журналі Frontiers in Nutrition, показало, що споживання одного конкретного вітаміну навіть може знизити ризик багатьох видів раку і продовжити життя. Подібну здатність виявили у вітаміну С.

В ході наукової роботи вчені прийшли до висновку, що вітамін знижує ризик розвитку злоякісних пухлин 11 типів, у тому числі молочної залози, ендометрія, стравоходу, шлунка, легенів, підшлункової та передміхурової залоз. В огляді були проаналізовані результати 3562 досліджень, в яких вивчалася зв’язок між споживанням вітаміну і захворюваністю різними видами раку.

Проте лікар-дієтолог Гейл Майер (Gail Mayer) зазначила, що в багатьох дослідженнях, включених в цей аналіз, неясно, в якій формі добровольці отримували вітамін С: з їжі або добавок. "Часто вітамінні та мінеральні добавки не забезпечують тих же переваг, які ми отримуємо, коли споживаємо ці поживні речовини з продуктів", – розповіла вона.

Наприклад, вітамін С надходить з фруктів і овочів, які також містять клітковину і незліченна безліч інших вітамінів, мінералів, антиоксидантів і фітохімічних речовин, які приносять користь здоров’ю, додала фахівець.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 261 | Додав: radymo | Теги: продовження, вітамін, життя, вітамін С | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]